Skip to content

Bezwaar afwijzing schadeclaim, onterechte frauderegistratie? Particuliere recherche nodig?

onterechte-claim-schade-afwijzing

Afwijzing schadeclaim

Een afwijzing van een schadeclaim kan om verschillende redenen plaatsvinden. Regelmatig volgt een afwijzing als er niet is voldaan aan een (polis)voorwaarde; er is geen sprake van een gedekte schade, geheel of gedeeltelijk.

bewijs-verzekeringsfraude-vals-beschuldigd

CIS- of EVR frauderegistratie

Een registratie mag enkel onder strikte voorwaarden plaatsvinden. Vaak blijkt dat de CIS frauderegistratie of de duur ervan onjuist is. Wij zoeken het graag voor je uit!

fraude

Kleine schade, kleine beurs?

Afwijzing bij 'kleine schade' of gering budget? Wat een klein bedrag is voor de één is een groot bedrag voor de ander. Dat vergt maatwerk!

Fraude- en toedrachtonderzoek, particuliere recherche

Een kasverschil, oneigenlijk ziekteverzuim, een privékwestie die nader onderzocht moet worden. Wij verrichten fraude- en toedrachtonderzoeken voor o.a. particulieren en bedrijven.

hulp-claimshulp

Contra-expertise of contra-onderzoek?

Contra-expertise is géén contra-onderzoek! Er bestaat een misvatting waar sommige partijen graag gebruik van maken. Wij leggen je het belangrijke verschil graag uit.

bezwaar-tegen-afwijzing-schadeclaim

Kosten: gratis? Garantie succes?

Helaas kunnen wij geen Robin Hood spelen. Er zijn meerdere mogelijkheden onze kosten vergoed te krijgen. Wij doen ons uiterste best uw zaak te winnen. Voorzien wij dat een klacht kansloos is, zeggen wij je dat ook!

In beroep tegen het standpunt van verzekeraar; naar Kifid of rechter?

Onze ervaring is dat net zoals zaken bij een rechter in het voor- of nadeel van een benadeelde partij worden beslist, dat ook zo is bij het Kifid. Er is een groot prijsverschil. De juiste afweging maken wij indien nodig graag samen met jou..

Onterechte frauderegistratie of afwijzing schadeclaim?

Neem geheel vrijblijvend én kosteloos contact op!